ANIMATIONSFILM I DRIVE-IN: SAMMEN HVER FOR SIG

Viborg Animation Festival viser i samarbejde med Viborg Kommune to herlige og vidt forskellige animationsfilm i Viborgs nye drive-in biograf, hvor vi kan samles om gode filmoplevelser på trods af nedlukning og coronavirus – sammen hver for sig.

Søndag d. 10. maj kl. 15.30: Nabospionen.

Mandag d. 11. maj kl. 20.00: Mugge og vejfesten.

Coronakrisen rammer kulturbranchen hårdt men udgør samtidig et kreativt benspænd, der får os til at gå nye veje. En af de veje går til Viborg drive-in, et nyt lokalt initiativ skabt på baggrund af en bred sammenslutning af det viborgensiske erhvervsliv.

Viborg Animation Festival støtter op om lokale initiativer, som fremmer kulturen og animationskunsten. Derfor bidrager VAF og Viborg Kommune med to visninger af førsteklasses danske animationsfilm, som kan ses af alle aldre.

Billetter kan købes her.

Se traileren til Karla von Bengtsons detektivhistorie her:

Se traileren til Mikael Wulff and Anders Morgenthalers Mugge og vejfesten her: