september, 2021

30sep20:0021:30Absolute Denial - VAF Best Feature CompetitionVanvittig énmands-produktion, om supercomputere og isolation20:00 - 21:30 Nordisk Film biografer Fotorama

Absolute denial

Beskrivelse

Dansk premiere på den vanvittige én-mands produktion ”Absolute Denial”. Følg David der lukker sig inde, afskærer kæreste, familie og venner til fordel for at kreerer en supercomputer.

”Absolute Denial” er minimalistisk, sort/hvid, håndtegnet animation, lavet ene og alene af engelske Ryan Braund. Hovedpersonen David, en genial programmør, beslutter sig for at bygge en supercomputer. Som arbejdet skrider frem, bliver David afskåret mere fra omverden, og knytter sig tættere til sit projekt, og må konfrontere problemet med, at have skabt en maskine der er langt klogere end ham selv. En dystopisk sci-fi om en isoleret og besat mand, i en ikke så fjern fremtid.

”Absolute Denial” er en del af årets konkurrenceprogram, hvor den har mulighed for, at vinde prisen som Best Feature ved Viborg Animation Festival 2021. Læs mere om konkurrenceprogrammet her.

 

Instruktør: Ryan Braund
Land: UK
Varighed: 1 time 25 min. (ekskl. reklamer)
Sprog: ENG
Undertekster: Ingen
Aldersgrænse: 15+

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Billet

Reserver din billet her

Reserver

Go to Top