ANIDOX x Sci-Vi PANEL - Let’s talk about outreach

29sep15:1516:3015:15 - 16:30 TrackIndustryANIDOX x Sci-Vi PANEL - Let’s talk about outreach

Event Details

ANIDOX:VR gæster og jury

Jakob Kirstein Høgel, Danmarks Filmskole

Jakob Høgel er visuel antropolog, digital medie- og dokumentarproducent samt filmkonsulent. Han er et stiftende medlem af ANIDOX og er kendt for at producere højprofilerede dokumentarer og vinde adskillige internationale priser. Høgel arbejder som konsulent hos Det Danske Filminstitut, Den Vestdanske Filmpulje og globalt. Indtil for nylig var han chef for indholdsudvikling og co-creation på Nationalmuseet. Hans nuværende stilling er Uddannelses- og Forskningschef ved Den Danske Filmskole.

Ana Brzezińska, Tribeca Festival (USA

Ana er XR-kurator og kreativ producer og har arbejdet i krydsfeltet mellem kunst, historiefortælling og teknologi i over 15 år. Hun ansvarlig for Immersive-programmet på Tribeca Festival, USA. Tribeca Immersive betragtes med sin konkurrence for rumlig og digital historiefortælling som et af de mest prestigefyldte udvalg i verden. Ana fungerer som XR- og innovationsekspert for Creative Europe og samarbejder som mentor og rådgiver med en række organisationer, universiteter og virksomheder i Europa, Nordamerika, Asien og Mellemøsten.

Louise Haugstrup Jensen, Det Danske Filminstitut

Louise Haugstrup Jensen leder VR-distributionsordningen på Det Danske Filminstitut og har støttet adskillige prisvindende projekter, der følger værkernes bane fra design og udvikling af effektstrategi til præsentation på nationale og internationale platforme.

Michelle Kranot, ANIDOX (moderator)

Michelle Kranot er medstifter af og producent på ANIDOX. Hun er filmskaber og multimediekunstner baseret i Danmark og har arbejdet sammen med sin partner og medinstruktør Uri Kranot som en duo i 20 år. Michelle er medlem af Academy of Motion Picture Arts and Sciences og The Académie des César. Hun er for nylig blevet hædret med Grand Jury Prize for bedste VR Immersive værk på den 77. La Biennale di Venezia og Bedste Immersive XR ved den 74. filmfestival i Cannes. Michelle er desuden som forsker og projektleder på The Animation Workshop.

Time

(Friday) 15:15 - 16:30

Location

Parolesalen

Kasernevej 8-10

Speakers for this event

 • Ana Brzezińska

  Ana Brzezińska

 • Jakob Kirstein Høgel

  Jakob Kirstein Høgel

 • Louise Haugstrup Jensen

  Louise Haugstrup Jensen

 • Michelle Kranot

  Michelle Kranot

  Medlem af AMPAS (the Academy of Motion Picture Arts and Sciences)

  Michelle Kranot er blandt meget andet, medlem af AMPAS (the Academy of Motion Picture Arts and Sciences), der fremmer filmkunst og -videnskab. Hun er blevet hædret med lang række priser, f.eks. The Grand Jury Prize for Best VR Immersive Work ved Biennalen i Venedig i 2020. Kranots kunstfærdigheder strækker sig vidt og bredt, og hun er ikke bange for at eksperimentere med medier og genrer, og lade håndmalet illustrationer møde ny teknologi i moderne oplevelser.

  Medlem af AMPAS (the Academy of Motion Picture Arts and Sciences)

Go to Top