This is a repeating event- Event 1 / 4

ANIDOX:VR Exhibition

28sep14:0018:0014:00 - 18:00 TrackCulture,IndustryANIDOX:VR ExhibitionANIDOX:VR Awards 2023

Event Details

ANIDOX er en kreativ platform for udvikling, produktion og udstilling af animerede dokumentarprojekter og med endnu en særudstilling på Galleri NB under Viborg Animation Festival hylder ANIDOX:VR de faktuelle, animerede historier fortalt gennem nye medier / Virtual Reality. På udstillingen præsenteres et udvalg af nutidige værker med fokus på fremragende historiefortælling og håndværk.

Selection

House of Moiré
Af Chloe Alexandra Thompson, Matthew Edwards (CA)
House of Moiré inviterer publikum ind i et tomrumslignende område, hvor ens oplevelse er defineret af ørernes og øjnenes nysgerrigheden. I en selvstyret udforskning bevæger beskueren sig gennem en række rum klædt i optiske mønstre og med audiovisuel programmering og minimalistisk rumlig design.

All unsaved progress will be lost
Af Mélanie Courtinat (FR)
All Unsaved Progress Will Be Lost er en melankolsk rejse gennem en spøgelsesby af beton og tåge, baseret på vidnesbyrd fra en kvinde, der nægtede at blive evakueret fra sin hjemby efter en frygtelig katastrofe.

In Pursuit of Repetitive Beats
Af Darren Emerson (UK)
Et euforisk, interaktivt VR-eventyr, der transporterer dig ind i hjertet af Acid House-bevægelsen, hvor det eneste, der betyder noget, er at finde festen.

MLK: Now is the time
Af Limbert Fabian (USA)
En fordybende rejse, der udforsker nøgletemaer i Dr. Kings tale og fremhæver systemiske uligheder, der fortsætter med at eksistere i vores samfund.

Galleri NBSankt Mathias Gade 14, 8800 ViborgGalleri NB er blandt Danmarks største gallerier, med en stærk international profil. Nøgleordene er kunstnerisk kvalitet, dynamik, troværdighed og service. Foto: Bo Amstrup

Go to Top