september, 2022

27sep13:0019:00Animated MusicÅrligt seminar og netværksmøde for visuelle skabere og musikere, komponister og lyddesignere

Event Details

Animated Music er et årligt seminar og netværksevent, der har til formål at få visuelle skabere og musikere, komponister og lyddesignere sammen. Animated Music undersøger den kreative interaktion mellem lyd og billede i udviklings- og produktionsprocessen, for bedre at kunne skabe basis for innovation i fremtidige audiovisuelle produktioner. Arrangementet er også en netværksdag der bringer komponister og visuelle skabere i tættere dialog. 

I forbindelse med Viborg Animation Festival, præsenterer Animated Music et fantastisk program med diverse komponister, der vil dele deres erfaringer fra deres arbejde med at skabe eventyrlige, alternative narrative virkeligheder. Énmandshæren, komponist og spiludvikler, Mads Vadsholt, tager os med i arbejdet bagom computersputerspillet The Forest Quartet, der er baseret på et musikdrevet narrativ som noget helt nyt i spildesign. Inviteret er også Benjamin Efrati, der fortæller om komponistens terapeutiske rolle, når han fortæller om sit arbejde på kortfilmen Amok, der vandt årets prestigefyldt Crital for Best Short Film ved Annecy Festival. Gennem sit arbejde med Speak No Evil, vil Sune ‘Køter’ Kølster fortælle om det manipulerende arbejde musik og lyd gør ved publikum, samt i virtual reality. Sofie Birch vil fortælle om at komponere musik for fremmede verdener i animerede film, baseret på hendes arbejde med kortfilmen Terra Incognita, der vandt The Connexion Award ved dette års Annecy Festival.

Eventet er gratis, men kræver tilmelding.

Time

(Tuesday) 13:00 - 19:00

Location

Viborg Musiksal

Gravene 25, 8800 Viborg

Ticket

Tilmeld dig her
Tilmeld

Partners

Go to Top