september, 2022

27sep15:5017:50ANIMOK - Bad Guys (lukket visning)Barske slyngler gør gode gerninger

Event Details

Animationsfilmen ‘Bad Guys – de er super barske’ er baseret på den kendte børne- og ungdomsserie ‘The Bad Guys’ af den australske forfatter Aaron Blabey

Ingen har nogensinde fejlet så hårdt i at prøve at være gode som de 5 berygtede venner i banden Bad Guys, Hr. Ulv, Don Piranha, Mister Haj, Tarantula og Sir Slange. Banden er verdens mest eftersøgte skurke på grund af deres utallige røverier, men da de endelig bliver sat under lås og slå, mægler Hr. Ulv en aftale, som skal komme dem alle fem til gode: Bandens super barske medlemmer vil nu fremover kun gøre gode gerninger.

Med hjælp fra deres mentor Professor Marmalade drager banden sig ud i verden for at finde ud af, hvad der er vigtigst i verden. Men en ny skurk i byen gør det svært for Hr. Ulv og banden, og spørgsmålet er så bare, om de kan holde ord, når banden står foran deres største kup nogensinde?

OBS! Visningen er et lukket event for klubbørn

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Ticket

Visningen er lukket og kræver invitation.

Go to Top