ANIMOK Dagen

26sep09:0014:00ANIMOK DagenSjov dag med visning af børns egne animationsfilm

ANIMOK DAK

Event Details

ANIMOK Animationskonkurrence for skoler handler om at lege med historiefortælling, kreativitet og en hel masse skøn fantasi.

Hvert år opfordrer vi børn i 3.-4. Klasse og 5.-7. Klasse til at deltage i vores nationale konkurrence, hvor det er børnene, der har mulighed for at lave deres egne animationsfilm og, deres egen historiefortælling baseret på et specifikt givet tema.

Konkurrencens opgave er enkel – Find på en god historie baseret på dette års tema og lav den til en animeret kortfilm, hvor billeder, bevægelse og lyd gør din historie levende.

Hvert år mandag under VAF fejrer vi alle de elever, der har deltaget i konkurrencen på vores særlige ANIMOK-dag. Der ruller vi den røde løber ud i biografen, serverer popcorn og hylder alle de animerede film ved at se dem i biografen. Ud over prisoverrækkelsen i biografen er der kreative workshops for klasserne at deltage i. Det kan være alt fra tegning, drama, spildesign og animation. En hyggelig festdag!

ANIMOK ønsker at genkende børn som kreative væsener og er derfor film bedømt af en filmprofessionel jury. der tager børnenes arbejde seriøst og dermed også kommer med tip og tricks til, hvordan børnene kan arbejde videre med deres film

Skal din klasse være med i konkurrencen?

Læs mere på animok.dk

Ditte Lundgaard Nielsen fra ANIMOK er dagens vært.
I jury-panelet byder vi velkommen til Hanne Pedersen, Susanne Bækby og Mogens Brems Knudsen.

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Ticket

Eventet er lukket og kræver invitation

Go to Top