september, 2021

27sep09:0014:00ANIMOK DagenSjov dag med visning af børns egne animationsfilm09:00 - 14:00 Nordisk Film biografer Fotorama

ANIMOK Day

Beskrivelse

ANIMOK Animationskonkurrence for skoler handler om at lege med historiefortælling, kreativitet og en hel masse skøn fantasi.

Hvert år opfordrer vi børn i 3.-4. Klasse og 5.-7. Klasse til at deltage i vores nationale konkurrence, hvor det er børnene, der har mulighed for at lave deres egne animationsfilm og, deres egen historiefortælling baseret på et specifikt givet tema.

Konkurrencens opgave er enkel – Find på en god historie baseret på dette års tema og lav den til en animeret kortfilm, hvor billeder, bevægelse og lyd gør din historie levende.

Hvert år mandag under VAF fejrer vi alle de elever, der har deltaget i konkurrencen på vores særlige ANIMOK-dag. Der ruller vi den røde løber ud i biografen, serverer popcorn og hylder alle de animerede film ved at se dem i biografen. Ud over prisoverrækkelsen i biografen er der kreative workshops for klasserne at deltage i. Det kan være alt fra tegning, drama, spildesign og animation. En hyggelig festdag!

ANIMOK ønsker at genkende børn som kreative væsener og er derfor film bedømt af en filmprofessionel jury. der tager børnenes arbejde seriøst og dermed også kommer med tip og tricks til, hvordan børnene kan arbejde videre med deres film

Skal din klasse være med i konkurrencen?

Læs mere på animok.dk

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Billet

Eventet er lukket og kræver invitation

Talere til dette event

 • Hanne Pedersen

  Hanne Pedersen

  Animator

  Hanne Pedersen er uddannet animator og Danmarks grand old lady indenfor animationspædagogik. Hanne Pedersen har et særligt fokus på børn i læsevanskeligheder, hvor der arbejdes med animation som et inklusivt læringsredskab. Hun arbejder på Animated Learning Lab, the animation Workshop, VIA University College med både nationale og internationale forskings og udviklingsprojekter.

  Animator

 • Karla Nor Holmbäck

  Karla Nor Holmbäck

  Illustrator og director

  Karla Nor Holmbäck er uddannet animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole i 2018. Hendes historier og tegninger inviterer børn ind i et magisk og fantastisk univers. Udover at arbejde som instruktør og produktionsdesigner i sine film, arbejder hun også som børnebogforfatter og illustrator.

  URL https://www.karlanorholmback.dk/

  Illustrator og director

 • Karsten Kjærulf-Hoop

  Karsten Kjærulf-Hoop

  Animator og Director

  Karsten har arbejdet i animationsbranchen i 6 år og er uddannet fra The Animation Workshop, Danmark.

  Han har stor erfaring med at instruere animerede kortfilm, reklame- og formidlingskampagner.

  Animator og Director

Go to Top