september, 2022

27sep09:0010:30ANIMOK: Film x Dialog - Sammen skaber vi forandringKortfilmsprogram med oplæg og diskussion i samarbejde med Humanity In Action (NGO)

Event Details

I dag oplever verden en flygtninge- og migrationskrise, der tester vores globale relationer, vores forståelse af hinanden som medmennesker og vores kulturelle forskelle.

Flygtninge og migranter forlader ikke kun deres hjemland på grund af krig og politiske konflikter, men også på grund af andre krænkelser af menneskerettighederne og klimaforandringer.

På flugt står flygtninge over for mange forhindringer og farer såsom grænsekontrol og udnyttelse. Når flygtninge og migranter kommer til et nyt land, står de over for mange andre forhindringer, for eksempel hårde integrationspolitikker og diskrimination.

Som ung i Viborg kan disse problemer føles langt væk og tæt på, på samme tid.
Måske er du selv flygtning/migrant, eller måske kender du nogen, der er? Måske har du dine egne politiske meninger om hvad der skal gøres, eller måske føler du dig usikker på, hvordan flygtninge- og migrationskrisen vil påvirke fremtiden?

Der er meget at diskutere og derfor inviterer vi til dette spændende kortfilmsprogram med oplæg og diskussion i samarbejde med Humanity in Action (NGO). Sammen vil vi forsøge at blive lidt klogere på internationale relationer, flygtninge- og migrationspolitik, (medie)diskurser og menneskerettigheder.

Programmet fokuserer på at styrke unge mennesker og adressere de måder, hvorpå du kan gøre en forskel.

Vær opmærksom på at dette event foregår på engelsk.

Programmet for ANIMOK: Film x Dialog består af :
Introduktion
Kortfilm: Vermine
Kortfilm: Voices in the Void
Kortfilm: Miniyamba
Kortfilm: Migrants
Fælles dialog

ANIMOK: Film x Dialog præsenteres sammen med Majken Kiaby og Kaila Bolton fra NGO’en Humanity in Animation.

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Ticket

Bestil billetter her

Go to Top