oktober, 2021

Dette er et tilbagevendende event

01okt16:3018:30Calamity Jane - Vestens vilde datterA Childhood of Martha Jane Cannary16:30 - 18:30 Nordisk Film biografer Fotorama

Calamity - VAF Best Feature Competition

Beskrivelse

”Calamity” er en inspirerende historie, om en rebelsk heltinde i det farefulde vilde vesten. Et episk eventyr for hele familien, smukt tegnet og co-produceret af det danske animationsstudie Nørlum.

Den smukke film følger barndommen for den mytiske Calamity Jane. Vi følger Jane og hendes familie i jagten på et bedre liv, i en konvoj tvær gennem prærien i Amerika. Janes far kommer ud for en ulykke, og den unge pige må modigt tage styringen over familie og hestevogn. Men det er langt fra normen, og udover at blive beskyldt for at være provokerende og anderledes, anklages hun tilmed for at være skyld i forsvundne sager, hos de andre konvojer. Jane stikker derfor af fra familien og de andre rejsende, og drager ud på sin helt egen færd.

”Calamity” er en del af årets konkurrenceprogram, hvor den har mulighed for, at vinden prisen som Best Feature ved Viborg Animation Festival 2021. Læs mere om konkurrenceprogrammet her.

 

Instruktør: Rémi Chayé
Land: FR
Varighed: 1 time 25 min, (+Q&A ved forestillingen kl. 16.30)
Sprog: Dansk
Undertekster: Ingen
Aldersgrænse: 7+

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Billet

Reserver din billet her

Reserver

Go to Top