september, 2021

30sep10:0016:00UdsatCreative Media Industry ForumÅrlig konference med fokus på den danske animationsbranche - UDSAT!10:00 - 16:00

Creative Media Industry Forum

Beskrivelse

UDSAT!

C-MIF er et årligt branchemøde i forbindelse med Viborg Animation Festival, hvor fokus i 2021 ligger på netværksopbygning og erfaringsudveksling mellem producere, producenter og virksomheder fra animationsbranchen i Danmark.

Creative Media Industry Forum (CMIF) er en konference for danske producere af animation. Det er et vidensdelingsevent som i år indeholder 4 talks fra Broadcastere som bredt repræsentere streamingtjenester og Danmarks Radio. DR vil konkret præsentere deres nye store satsning på animation. Der vil blive talt indhold, markedstendenser og muligheder. Konferenceprogrammet afsluttes med en dialog omkring animationsuddannelser i Danmark, som vil forholde sig til nyt indhold i uddannelserne, der skal tilpasses morgendagens nye kompetencer især grundet nye teknologiske muligheder i produktion. Konferencedelen følges op med en filmvisning af Ternet Ninja 2, introduceret af Thorbjørn Christoffersen, samt en efterfølgende netværksmiddag.

C-MIF er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet

Tid

(Torsdag) 10:00 - 16:00

Billet

Eventet er lukket og kræver invitation

Partnere

Vision DK
Vision DK
Go to Top