oktober, 2021

Dette er et tilbagevendende event

02okt19:3021:00Flugt - VAF Best Feature CompetitionPrisvindende dansk animeret dokumentar19:30 - 21:00 Nordisk Film biografer Fotorama

FLEE

Beskrivelse

Kom med til Vestdansk premiere på den prisvindende animerede dokumentar ”Flugt”. En helt særlig fortælling om at være flygtning, homoseksuel og se fortiden i øjnene.

Gennem en række interview konfronteres Amin med sin fortid, historier han aldrig har fortalt nogen før, heller ikke sin kommende ægtefælle, Kasper. Som barn blev Amin sendt på flugt fra Afghanistan med sin familie, og siden havnede han alene i Danmark, kun udstyret med en dækhistorie og truet til aldrig at afsløre sandheden. På rørende vis fortæller Amin sin livshistorie, om de valg han har måtte træffe, og hvorfor fortiden bliver ved med at spøge.

”Flugt” er en del af årets konkurrenceprogram, hvor den har mulighed for, at vinde prisen som Best Feature ved Viborg Animation Festival 2021. Læs mere om konkurrenceprogrammet her.

Visningen den 01.10 efterfølges af Q&A med filmens instruktør, Jonas Poher Rasmussen

 

Instruktør: Jonas Poher Rasmussen
Land: DK
Varighed: 1 time 30 minutter (+ Q&A ved forestillingen d. 1/10)
Sprog: Dansk
Undertekster: Engelsk
Aldersgrænse: 15+

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Billet

Reserver din billet her

Reserver

Talere til dette event

  • Jonas Poher Rasmussen

    Jonas Poher Rasmussen

    Director Flee

    Director Flee

Go to Top