This is a repeating event

Fra Stjerne til Støv - Interventioner i byrum

25sep09:0015:00Fra Stjerne til Støv - Interventioner i byrumVisuel HFs 1. årgang animerer under VAF i indfarvet sand i en fem dages workshop med interdisciplinær kunstner Signe Klejs.

Event Details

Visuel HFs 1. årgang animerer under VAF i indfarvet sand i en fem dages workshop med interdisciplinær kunstner Signe Klejs.

Arbejdende værksted på syv offentlige lokationer i centrum af Viborg – man-fre kl. 9 – 15.
Værkerne kan opleves døgnet rundt – også i tiden efter workshoppen.

Visuel HFs 1. årgang animerer under VAF i indfarvet sand i en fem dages workshop med interdisciplinær kunstner Signe Klejs.
Mange vil måske kende Signe Klejs’ lysværker på broer i Bjerringbro og Aarhus, men sideløbende har Klejs over år skabt en række flygtige værker i indfarvet sand – blandt andet til kunstmuseet Brandts i Odense og det kommende halve år til kunstmuseet ARoS i Aarhus.

Se Signes tidligere installationer og skærmbaserede værker her: www.signeklejs.dk .

Med afsæt i samme teknik får Visuel HFs unge talenter nu mulighed for at sætte aftryk i indfarvet sand og dermed tilføre de udvalgte lokationer en fortælling i forandring. Fælles for de unges værker vil være, at de undergår en forandring over tid, for selvom materialet er virkelig tungt og bastant, så er de mønstre de unge ordner det i, skrøbelige for påvirkninger. Netop disse entropiske, tilfældige vilkår i system undersøges i workshoppen under VAF.

Time

(Monday) 09:00 - 15:00

Ticket

Billetter kan reseveres fra d. 1 september

Partners

Workshoppen er støttet af Statens Kunstfonds Huskunstnerordning.

Go to Top