september, 2022

29sep10:0012:00Immersive Assembly PaneldebatSpændende paneldebat med kunstnere fra Viborg og York

Event Details

Udstillingen er resultatet af et hybrid residency mellem York i England og Viborg i Danmark. Projektet er en serie af online talks, sessions og workshops mellem de deltagende kunstnere.

Immersive Assembly Vol.2: ‘Bodies & Geometry’ startede i April 2022, og inviterer de deltagende kunstnere til at overveje nye teknologier i relation til kroppe og geometri, både i virkeligheden og i den virtuelle verden. Projektet bygger på samarbejde og udforskning af kreative processser. Immersive Assembly Vol.2 er et pilotprojekt i samarbejdet mellem de to “UNESCO City of Media Arts”-byer Viborg og York, og er støttet af Arts Council England og den Danske Ambassade i London.

Paneldebatten er modereret af Kirk Johnson, og invitere alle interesseret til en snak om kunstnernes oplevelser igennem projektet, og de udstillede prototyper. Efter debatten vil det være muligt at prøve de udstillede værker: ‘ALT+R’ og ‘Mind-Body-Map: Atom’. Du får også mulighed for at møde kunstnere Kit Monkman der er aktuel med udstillingen “People We Love” på Viborg Kunsthal

Time

(Thursday) 10:00 - 12:00

Location

Viborg Gl. Rådhus

Stænderpladsen 2, 8800 Viborg

Ticket

Eventet er gratis og åbent for alle

Go to Top