september, 2021

Dette er et tilbagevendende event

30sep20:3021:30Inside-Out - Viborg DomkirkeSmuk animationsshow på ydervæggene af Viborg Domkirke20:30 - 21:30 Viborg Domkirke

Inside-Out - Viborg Cathedral

Beskrivelse

Under VAF bliver der mulighed for at få en helt særlig oplevelse, når animationsforestillingen ”Inside-Out” bliver vist udenfor Viborg Domkirke. Se Joakim Skovgaards smukke freskoer blive til live på kirkens mure.

Animationsstudiet Tumblehead står bag den spændende animation, der skal pryde Domkirken i efterårsmørket under VAF. Domkirken er kendt for sine smukke bibelske freskomalerier, som nu ikke bare kan opleves inde i kirken, men også udenpå. Det er ikke første gang Domkirken bruges som lærred, konceptet var en kæmpe succes tilbage i 2018, med forestillingen ”Himlen over Viborg”. Forestillingen er et spændende projekt og et godt eksempel på to af Viborgs absolutte styrker – nemlig den historiske Domkirke og animationsscenen.

Forestillingen er skabt i et samarbejde mellem Viborg Kommune og menighedsrådet ved Viborg Domkirke, og er støttet af Den Jyske Kunstfond og Fonden Aarhus 2017.

Forestillingen er gratis og foregår offentligt foran Domkirken

Viborg DomkirkeSct. Mogens Gade 4 DK 8800 ViborgViborg Domkirke er en levende og aktiv sognekirke, men også en bygning med en lang spændende historie.

Billet

Eventet er gratis og åbent for alle

Partnere

Viborg Kommune
Viborg Kommune
Menighedsrådet ved Viborg Domkirke
Menighedsrådet ved Viborg Domkirke
Go to Top