september, 2021

Dette er et tilbagevendende event

30sep10:3012:30Josep - VAF Best Feature CompetitionPremierefilmen er resultatet af kunstneren, Josep Bartolis fantastiske skitser og beretninger, fra tiden i fangenskab under den spanske borgerkrig10:30 - 12:30 Nordisk Film biografer Fotorama

Josep - VAF Best Feature Competition

Beskrivelse

Kom med til Danmarkspremiere på Aurels smukke fortælling ”Josep”. Filmen er resultatet af kunstneren, Josep Bartolis fantastiske skitser og beretninger, fra tiden i fangenskab under den spanske borgerkrig.

Josep Bartoli er spansk republikaner og kunstner, og på flugt fra Francos diktatur i Spanien under den spanske borgerkrig. Han ender i 1939, i en fransk fangelejr, hvor han sammen med andre, lever under kummerlige forhold. Adskilt af pigtråd, starter Bartoli samtaler med en fransk vagt i lejren, og en særlig fortælling om frihed, kærlighed og lighed opstår. Filmen er en smuk, kunstnerisk fremstilling af en barsk periode i europæisk historie.

”Josep” er en del af årets konkurrenceprogram, hvor den har mulighed for, at vinden prisen som Best Feature ved Viborg Animation Festival 2021. Læs mere om konkurrenceprogrammet her.

 

Instruktør: Aurel
Land: FR
Varighed: 1 time 55 min
Sprog: Fransk
Undertekster: Engelsk
Aldersgrænse: 15+

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Billet

Det vil være muligt at reservere billetter gennem billetlink.

Reserver

Go to Top