september, 2022

29sep10:0015:00Masterclass: Ngozi Ukazu - Success, StoryMød skaberen bag den vildt succesfulde webcomic Check, Please!

Event Details

Ngozi Ukazu er tegneserietegneren bag den vildt succesfulde webcomic Check, Please!, en charmerende og vedkommende fortælling om unge homoseksuelle Eric ”Bitty” Bittle, som egentlig dyrkede kunstskøjteløb, men som på college kastes ud i ishockeyens langt mere maskuline verden.

Webserien er delt ind i kapitler, et per år på college, og de har alle fundet vej til tryk via crowdfunding-kampagner på Kickstarter. Year Four, altså fjerde kapitel, rejste mere end 580.000 dollars (godt 4,2 mio. kr) og slog dermed rekord som den mest succesfulde trykkampagne for en webcomic nogensinde. Det siger alt om seriens enorme og dedikerede fanbase.

Ukazi’s VAF Masterclass vil falde i to dele. I sit første oplæg vil tegneserietegneren dele ud af erfaringer og tips på basis af sit arbejde med at skabe og crowdfunde Check, Please! – herunder fordele og ulemper ved selvudgivelse, at finde sine læsere, og hvordan man planlægger og udfører Kickstarter-kampagner. Andet oplæg vil handle om, hvordan man strukturer et plot og hvordan Ukazu selv har arbejdet med treakters-struktur i Check, Please! og den graphic novel, hun pt. tegner på.

Eventet foregår på engelsk, og kræver tilmelding.

Time

(Thursday) 10:00 - 15:00

Location

Viborg Musiksal

Gravene 25, 8800 Viborg

Go to Top