My love affair with marriage

30sep20:0022:00My love affair with marriageFilmen er nomineret til VAF Best Feature Film 2022 - inkl. Signe Baumane Q&A

Event Details

My love affair with marriage er en spektakulær musikal om biologi, kultur og kvinders rolle i samfundet. Kom med til danmarkspremiere på den nyeste featurefilm fra lettiske kultinstruktør, Singe Baumane

Vi introduceres til den unge pige Zelma, og følger hendes udfordringer med at opføre sig “piget”. Hun finder hurtigt ud af at drengene ikke kan lide hende når hun ikke har sløjfe i håret, har lyserøde kjoler på eller lader sit temperament løbe af med sig. Hendes kamp med det modsatte køn fortsætter, men da hun bliver ældrer indser hun, at hun gerne vil have mand og børn – kan hun finde ud af at ændre sig? Gennem hendes historie følger de syngende muser hende, samt den forklarende biologi.

Filmen er skabt uafhængigt, og hjulpet på vej af tusinder af patreons og donationer. Signe Baumane er en af de mest interessante animationsinstruktører i branchen, og er kendt for hendes håndlavede filmset, karakteristiske visuelle stil og hendes tema om kvinders rolle i samfundet, og kamp for ligestilling.

Filmen vises på engelsk med engelske undertekster. Efter screeningen er Signe Baumane med os online til en Q&A

Anbefalet fra 15 år

Filmen er i VAF Best feature Competition, for mere info, klik her

Ticket

Bestil billetter her

Go to Top