oktober, 2021

03okt11:0013:00Nahuel og den magiske bog - VAF Best Feature CompetitionMagisk braziliensk/chilensk tegnefilm for børn11:00 - 13:00 Nordisk Film biografer Fotorama

Nahuel and the Magic book

Beskrivelse

”Nahuel og den magiske bog” er en fantastisk fortælling, om magi og modet til at overvinde sin frygt. Oplev den danske premiere på denne magiske familiefilm fra Latinamerika.

Nahuel lever med sin far i en lille fiskerby, men har altid frygtet havet. En dag finder han en magisk bog der kan hjælpe ham, men den tilhører en ond troldmand, der som straf tager Nahuels far til fange. Nu begynder eventyret, hvor faderen skal reddes, og frygten overkommes. Filmen er rig på latinamerikansk mytologi og atmosfære, der blandes med klassisk eventyrstemning.

”Nahuel og den magiske bog” er en del af årets konkurrenceprogram, hvor den har mulighed for, at vinde prisen som Best Feature ved Viborg Animation Festival 2021. Læs mere om konkurrenceprogrammet her.

 

Instruktør: Germán Acuña
Land: BR / CL
Varighed: 1 timer 50 minutter
Sprog: Dansk
Undertekster: Ingen
Aldersgrænse: 7+

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Billet

Det vil være muligt at reservere billetter gennem billetlink.

Reserver

Go to Top