september, 2022

30sep15:3016:15Sci-vi FilmvisningSYMBIOSIS - Imagination and visualization as interdisciplinary field of exploration

Beskrivelse

Dette program er en del af Sci-Vi konferencen der dette år har temaet: SYMBIOSIS – Imagination and visualization as interdisciplinary field of exploration. Som en del af konferencen vil filmprogrammet vise eksempler på animeret og visualiseret videnskabsformidling.

Dette års Sci-Vi konference fokuserer på forestillingsevne og visualisering i tværfaglige videnskaber. For at være tilpasningsdygtig som menneske, må vi skabe en fremtid bygget på gode ideer, både for at kunne følge med livets udvikling, men også for selv at præge denne udvikling. Dette er i høj grad op til forskere, der undersøger ukendt territorie i jagten på ny viden. Gennem historien har forskere arbejdet tæt sammen med visuelle storytellers og kunstnere for 1) at styrke deres fantasi og forestillingsevne, og 2) at videreformidle og styrke deres forskning for at kunne få støtte og sprede deres viden og teser.

Dette års konference fortsætter denne tradition, og bygger bro mellem forskere og animatorer, kunstnere og visuelle storytellers. Her deles erfaringer og oplevelser om visualisering af tværfaglig forskning, metode og formidling. Fremtiden skabes sammen, i symbiose, for kun sådan kan mennesket være tilpasningsdygtigt, opnå større potentiale, være visionære og overkomme hindringer. Vi må bygge bro mellem forskningsfelter og dele vores historier.

Filmvisningen vil blive efterfulgt af en Q&A

Billet

Billetlink kommer snart

Go to Top