september, 2022

30sep10:1515:00Sci-Vi Konference 2022SYMBIOSIS - Imagination and visualization as interdisciplinary field of exploration

Beskrivelse

Dette års Sci-Vi konference fokuserer på visualisering og animation i videnskabsformidling, i år under overskriften: “SYMBIOSIS – Imagination and visualization as interdisciplinary field of exploration”

Konferencen faciliterer erfarings- og vidensudveksling samt netværksmøde mellem forskere fra forskellige researchområder og visuelle storytellers. Her arbejder vi med visuel videnskabsformidling som disciplin. Sci-Vi er et initiativ ved The Animation Workshop/VIA UC, og har til opgave at udforske visuel videnskabsformidling, forbedre videnskabelig kommunikation, og fokuserer på den visuelle og animerede del af forskningen.

Dette års Sci-Vi konference fokuserer på forestillingsevne og visualisering i tværfaglige videnskaber. For at være tilpasningsdygtig som menneske, må vi skabe en fremtid bygget på gode ideer, både for at kunne følge med livets udvikling, men også for selv at præge denne udvikling. Dette er i høj grad op til forskere, der undersøger ukendt territorie i jagten på ny viden. Gennem historien har forskere arbejdet tæt sammen med visuelle storytellers og kunstnere for 1) at styrke deres fantasi og forestillingsevne, og 2) at videreformidle og styrke deres forskning for at kunne få støtte og sprede deres viden og teser.

Dette års konference fortsætter denne tradition, og bygger bro mellem forskere og animatorer, kunstnere og visuelle storytellers. Her deles erfaringer og oplevelser om visualisering af tværfaglig forskning, metode og formidling. Fremtiden skabes sammen, i symbiose, for kun sådan kan mennesket være tilpasningsdygtigt, opnå større potentiale, være visionære og overkomme hindringer. Vi må bygge bro mellem forskningsfelter og dele vores historier.

Sci-Vi konferencen er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet

Poul Gernes Salen (VIA Campus)Prinsens Alle 2, 8800 ViborgForedragssal med moderne faciliteter, findes på VIA University College - Campus Viborg. Foto: Christian Andersen

Billet

Tilmeldingslink kommer snart

Go to Top