VAF Talk: mød Michelle Kranot

13sep19:0020:30VAF Talk: mød Michelle KranotSammen med Viborg Bibliotekerne inviterer VAF til en tankevækkende snak om animation

Event Details

Sammen med Viborg Bibliotekerne inviterer VAF til en god snak om animationens vidunderlige univers, præsenteret af kunstnere og animatorer. Vi udforsker tankerne bag forskellige produktioner, ser film og taler om, hvilken effekt kunst og fortællinger har på os.

Gennem en oplægsrække af 3 talks dykker vi ned i forskellige aspekter af animation. Den første talk er med filmskaber og kunstner Michelle Kranot. Michelle bor og arbejder her i Viborg, på The Animation Workshop, sammen med sin Partner Uri. Deres arbejde strækker sig dog langt udover Viborgs grænser. Sammen har de modtaget internationale filmpriser, og deres værker har været udstillet rundt om i verden. Snakken kommer omkring eksperimentielle film, taktile VR-oplevelser, og muligheder med nye teknologier.

Eventet foregår på engelsk. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding

Ticket

Tilmeld dig her
Tilmeld

Speakers for this event

  • Michelle Kranot

    Michelle Kranot

    Medlem af AMPAS (the Academy of Motion Picture Arts and Sciences)

    Michelle Kranot er blandt meget andet, medlem af AMPAS (the Academy of Motion Picture Arts and Sciences), der fremmer filmkunst og -videnskab. Hun er blevet hædret med lang række priser, f.eks. The Grand Jury Prize for Best VR Immersive Work ved Biennalen i Venedig i 2020. Kranots kunstfærdigheder strækker sig vidt og bredt, og hun er ikke bange for at eksperimentere med medier og genrer, og lade håndmalet illustrationer møde ny teknologi i moderne oplevelser.

    Medlem af AMPAS (the Academy of Motion Picture Arts and Sciences)

Partners

Viborg bibliotek
Viborg bibliotek
Go to Top