What's cooking in DK? 2023

01oct12:3014:3012:30 - 14:30 TrackIndustryWhat's cooking in DK? 2023Oplev hvad der rører sig i den danske animationsbranche

Event Details

Whats cooking in DK” er et tilbagevendende program med fokus på dansk animation på VAF. Dette år tager vi pulsen på dansk animerede tv-serier, hvor I kan få et særligt indblik i, hvilken udvikling og succeser, der ligger gemt i danske animerede tv-serier produktioner. 
 
Animerede tv-serie er stadig et helt centralt format/indhold i børne-tv i dag, om det så foregår på de nationale broadcasters eller på de store kommercielle streamingtjenester. Men markedet er stadig domineret af udenlandsk indhold, hvilket betyder, at der mangler dansk animation til børn og unge, som de kan relatere til i det, det tager afsæt i deres liv i en dansk kultur. 
 
Med blandt andet DR’s store satsning og Animation Denmark arbejde for at styrke og sikre dansk indhold, sker der nu en rivende udvikling indenfor dansk animation. Ideerne er mange og drømmene og ambitionerne er store hos både producere og filmskaberne. Men hvor langt er vi? Hvad er potentialerne? Og hvad har producenterne og filmskaberne brug for, for at kunne udfolde de skjulte succeser i dansk animation? 

På programmet er:

  • KENDER DU HENDE – Copenhagen Bombay, Karla Von Bengtson  
  • Team Nuggets – Sparre Productions, Irene Sparre 
  • Hunden Ib – Minicosmos, Henrik Danstrup Holst 
  • Hullet i Hækken – Esben Toft Jakobsen, Petter Lindblad & Mette Ilene

Fra Filmværkstedet Open Workshop  præsenteres følgende projekter:

  • Esse og Rolf – Katrine Glenhammer 
  • Aisha and old man Arthur – Niels Andersen 
  • Rille og Julia – Jonas Hjolman 
  • The legend of the great skull – Lamberto Anderloni & Maria Kruse Gaardbo 

Efterfølgende har du mulighed for at deltage i screeningen af nominerede film i kategorien Open Workshop Danish Talent, og i pausen møde Den Danske Animationssammenslutning, ANIS, samt Danske Filminstruktører.

Ticket

Book billetter her

Go to Top