september, 2021

Dette er et tilbagevendende event

28sep10:3012:30Wolfwalkers - Opening film - VAF Best Feature CompetitionOscarnomineret tegnefilm for hele familien10:30 - 12:30 Nordisk Film biografer Fotorama

Wolfwalkers

Beskrivelse

Den Oscar-nominerede Wolfwalkers er ikke blot for børn og barnlige sjæle, men er en visuelt imponerende og hjertevarm fortælling, hvor enhver voksen også må overgive sig til magien. Filmvisningen introduceres af skaberne selv, og efterfølges af Q&A.

Med rod i gamle irske myter og folkesagn fortæller instruktør Tomm Moore stilsikkert om Robin og hendes møde med den mystiske pige i skoven, Mebh. Robin vil gerne være jæger og jage ulvene ud af byen sammen med sin far. Men det er kun lige indtil, hun bliver venner med Mebh, der ikke bare løber med ulve, men også har evnen til at forvandles til én. Pigerne, der umiddelbart er diametrale modsætninger, kæmper nu sammen om at redde Mebh’s mor, der er faldet i en dyb søvn under sin forvandling til en ulv.

Gå ikke glip af denne unikke biografoplevelse, hvor drama, venskab og magi mødes på det store lærred!

”Wolfwalkers” er en del af årets konkurrenceprogram, hvor den har mulighed for, at vinden prisen som Best Feature ved Viborg Animation Festival 2021. Læs mere om konkurrenceprogrammet her.

Instruktør: Tomm Moore & Ross Stewart
Land: IR
Varighed: 2 timer 15 min.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Engelsk
Aldersgrænse: 7+

Nordisk Film biografer FotoramaTingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Billet

Det vil være muligt at reservere billetter gennem billetlink.

Reserver

Talere til dette event

Go to Top