ANIMOK, Drop In workshop med Julia Ocker, Animanimals

30sep11:0014:0011:00 - 14:00 SporKidsANIMOK, Drop In workshop med Julia Ocker, Animanimals

Beskrivelse

Besøg Animanimals legeområdet i Tinghallens foyer, hvor børn og voksne kan lege med dyrene fra den velkendte tv-serie af samme navn eller Dyttelidyr som serien hedder på dansk.

Lørdag d.30.09 fra kl.11.00-14.00 kan I møde skaberen, den tyske animationsinstruktør Julia Ocker, bag Animanimals. Sammen med Julia Ocker kan børn lære at tegne dyrene fra serien og lave sjove cut-out animationsfilm.

Animanimals er en fantastisk original og dejlig tv-serie, hvor vi garanterer masser af grin hos både børn og voksne. I hvert afsnit kommer et meget karismatisk dyr ud for et absurd eventyr, som kun kan ske for dem. Mens de prøver at finde en løsning, lærer hvert dyr lidt mere om verden og livet.

Historierne om dyrene i Dyttelidyr er fortalt i et farverigt univers med et simpelt grafisk design, og med sjove, finurlige fortællinger helt uden dialog. Perfekt for de mindste. Denne multi-prisvindende tv-serie er skabt og instrueret af Julia Ocker, produceret af Studio Film Bilder, Tyskland og Meta Media Entertainment.

Tid

(Lørdag) 11:00 - 14:00

Sted

Tinghallen

Billet

Det er gratis at besøge Animanimals legeområdet, og der skal ikke bookes billetter.

Go to Top