This is a repeating event

Expanded Animation LAB 2022

29sep10:0017:0010:00 - 17:00 TrackCultureExpanded Animation LAB 2022Animation, narrativ historiefortælling, og kunst på alternativ og innovativ vis

Event Details

Expanded Animation LAB 2022 vil i år præsentere værker af der alle arbejder med animation, narrative fortællinger, og kunst på alternativ og inspirerende vis.

Expanded Animation undersøger krydsfeltet mellem kultur og teknologi, i et forsøg på, at skabe et nyt kunstnerisk udtryk. Expanded Animation LAB præsenterer, ligesom tidligere år, en udstilling af forskellige projekter der alle undersøger mødet mellem kunst, animation og teknologi. Oplev installationer i Virtual Reality og rejs til nye verdener. Eller prøv at skabe kreative værker med Artificial Intelligens

Oplev

DALL-E 2 engagement center 

DALL·E 2 er et nyt AI (kunstig intelligens) system, der kan skabe realistiske billeder og illustrationer baseret på de ord og ideer, den fodres med. Det særlige ved DALL·E 2 er dens evne til at skabe sammenhæng mellem billeder og de ord, vi bruger til at beskrive billederne. Der er allerede mange, der har arbejdet med systemet og skabt spøjse og interessante AI-konstellationer – og nu får du muligheden for at prøve!

Timo Wright – Mono No Aware 

Mono No Aware er en eksperimenterende VR-dokumentar, der tager publikum tilbage til de byer, der blev totalødelagt under Fukushima Daiichi atom-ulykken. VR-brillerne giver mulighed for at gå rundt i de tomme byer, guidet af de tidligere beboere. 

Luis Arandas & Marco Jeronimo – Time as Meaning 

Time as Meaning er en audiovisuel performance, der benytter AI (kunstig intelligens) til at adressere hukommelse. Publikum mødes af et lyddesign og visueller, der skabes i øjeblikket og giver en immersiv oplevelse.

Jens Settergren – PROTOTYPE

Med sin kølige og kommercielle æstetik læses værket som en obskur reklame for barnet som et produkt, der kan optimeres i overensstemmelse med forbrugernes krav. Med sit sci-fi-billedsprog beskæftiger PROTOTYPE sig med idéer om biologi, bioteknologi og den digitale sfære og lader den forbipasserende reflektere over betingelserne for livet i fremtiden.

Udstillingen er gratis, og kan opleves i Det Gamle Rådhus.

Time

(Thursday) 10:00 - 17:00

Location

Det Gamle Rådhus

Stænderpladsen 2, 8800 Viborg

Ticket

Eventet er gratis og åbent for alle

Go to Top