Dette er et tilbagevendende event

Menneskeskæbner på kanten

25sep08:0016:0008:00 - 16:00(GMT+02:00) SporCultureMenneskeskæbner på kantenFotojournalist Mikkel Hørlyck viser billeder fra en række af hans stærkeste projekter, hvor fællesnævneren er en udforskning af menneskets vilje til at overleve. 0 Tilføj favoritliste

Beskrivelse

Kom med helt derind, hvor livets facetter og omstændigheder udfordrer menneskers vilje til at ville kæmpe for dét, som man tror på har gavn for fællesskabet og verden omkring en selv. Emnerne i Mikkel Hørlycks projekter handler om migration til Europa, mangeårigt misbrug, et børnehjem for socialt udsatte, konsekvenser af coronavirus, anoreksi og krigere fra Forsvaret i Danmark og dets allierede. Fællesnævneren for samtlige projekter er undersøgelsen af de portrætteredes vilje til at overleve, hvor universelle følelser binder fortællingerne sammen på tværs af køn, befolkningsgrupper, udsatte, nationer og liv.

Houlkær by Heart er tilrettelagt som en del af og i samarbejde med Viborg Animation Festival. Under festivalen er der etableret en særlig venue i bydelen Houlkær, som med udgangspunkt i Media College Denmark og Viborg Gymnasium favner visuel kreativitet i bred forstand.

Fra uge 40 vises udstillingen på Hovedbiblioteket i Viborg, hvor Mikkel Hørlyck holder foredrag 11. oktober kl. 18.30 (læs mere på viborgbib.dk)

Tid

(Mandag) 08:00 - 16:00(GMT+02:00)

Partnere

Udstillingen er støttet af Nordic Digital Lab.

Go to Top