ANIMOK, Dagtilbud: Nordiske Stemmer, Folk og Røvere i Kardemomme By

27sep09:3011:0009:30 - 11:00(GMT+02:00) TrackFilm,KidsANIMOK, Dagtilbud: Nordiske Stemmer, Folk og Røvere i Kardemomme By 1 Add to favorites

Event Details

Film i programmet:

Through the Cosmos – A Short Short Film

En kat spiser sin morgenmad, bliver transporteret til morgenmads-galaksen og tager på eventyr, for til sidst at vende hjem.

Om The Animation Workshop Short Short film:

Short Short filmprojekterne er et samarbejde, imellem første års eleverne fra Karakter Animation og Computer Grafik studerende på The Animation Workshop/ VIA University College. Her skal de interagere og arbejde sammen for at lave en 45 sekunders kortfilm, hvor målgruppen er et børnevenligt publikum.

Folk og Røvere i Kardemomme By

Animationsfilmen ‘Folk og Røvere i Kardemomme By’ er en filmatisering af Thorbjørns Egners kendte børnebog fra 1955, som handler om de tre røvere Kasper og Jesper og Jonatan.

Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme By, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance, for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere.

Instrueret af Rasmus A. Sivertsen – 2023

Land: Danmark/Norge
Længde: 1 time 28 min.
Sprog: Dansk
Undertekster: Ingen
Aldersgrænse: Tilladt for alle

Time

(Wednesday) 09:30 - 11:00(GMT+02:00)

Nordisk Film biografer Fotorama

Tingvej 22, 8800 ViborgBiografen ligger centralt i Viborg, og kan byde på alt fra popcorn til gode parkeringsforhold.

Nordisk Film biografer Fotorama

Go to Top