This is a repeating event- Event 1 / 6

Phenomenal Virtual Museum

25sep14:0020:0014:00 - 20:00(GMT+02:00) TrackCulturePhenomenal Virtual Museumen social VR-oplevelse, der giver dig mulighed for at udforske en række kunstneriske virtuelle verdener sammen med venner og familie. 0 Add to favorites

Event Details

Phenomenal Viborg præsenterer stolt sit helt eget Virtuelle Museum – en social VR-oplevelse, der giver dig mulighed for at udforske en række kunstneriske virtuelle verdener sammen med venner og familie. Ved at bruge state-of-the-art Virtual Reality og bevægelsessporingsteknologi giver Virtual Museum dig mulighed for at udforske forskellige magiske oplevelser i det samme fysiske rum. Hver etage i oplevelsen har noget nyt at byde på, så følg med for information om de forskellige oplevelser, der vises på dette års virtuelle museum!

Oplev sammen
VR-udstillingen er en udforskning af multi-user VR, så muligheden for at være i en delt virtuel oplevelse samtidigt. Dette giver en ny dimension til oplevelsen, og gør det mere som at være i en fysisk udstilling.

VR i museumsskala
Oplevelsen finder sted på et 250m2 område, hvilket gør dette til et stort rum til fri udforskning, større end de fleste andre VR-installationer.

Let at bruge
Virtual Museum kræver ingen erfaring eller særlige færdigheder: alt, du skal gøre, er at bevæge dig rundt og udforske. Vi bruger ikke controllere eller specielle grænseflader, så alle (fra 13 år) kan prøve oplevelsen.

Åbningstider

Mandag – Lørdag: kl 14:00 – 20:00

Aldersbegrænsning: 13 år

Time

(Monday) 14:00 - 20:00(GMT+02:00)

Location

Værkstedsscenen

Ammunitionsvej 6, 8800 Viborg

Other Events
Go to Top