This is a repeating event

Under Vingerne på en Sommerfugl

27sep10:0017:3010:00 - 17:30(GMT-11:00) TrackCultureUnder Vingerne på en SommerfuglEn Augmented Realiy oplevelse af Abner Preis 2 Add to favorites

Event Details

Under Vingerne på en Sommerfugl (org. Under the Wings of a Butterfly) er en rejse, hvor publikum følger en sommerfugl gennem en moderne maske af lykke.

Denne maske er skinnende og gylden, af plastik og metal – men bagved er en verden, hvor naturen forfalder, klimaet ændrer sig drastisk, revolutionens feber koger, og planeten, vi lever på, genopfinder sig selv. Oplevelsen inviterer dig til at genopdage denne verden og plante frø fra fortiden for at bidrage til en håbefuld fremtid.

Abner Preis er en kunstner og historiefortæller, der formidler et håbefuldt budskab med sine farverige, humoristiske og kritiske installationer. Han kombinerer enkle tegninger og muntre, collage-agtige baggrunde med oplevelser og interaktion i digitale verdener.

Til Under Vingerne på en Sommerfugl udviklede Abner en Augmented Reality-installation, hvor deltageren ledes af en Augmented Reality-sommerfugl gennem en verden, der er påvirket af mennesker, men til sidst bliver overtaget af teknologiske sommerfugle, bier og blomster. AR-installationen giver adgang til en verden, hvor presserende spørgsmål som klimaforandringer, flygtningekrisen, økonomisk recession og forbrugerisme bliver næsten håndgribelige.

Abner Preis er en historiefortæller, hvis arbejde er forankret i personlige forhåbninger om at give en håb i en situation, der virker håbløs, at overføre evnen til at grine midt i sorgen og at forføre seerne til at se skønhed i selv de mest dystre genstande ved at præsentere kompositioner, der bejler til følelser før æstetik. Hvad hans omfattende forskning, følsomhed og bevidsthed bidrager med, er den enkle og samtidig ekstremt svære evne at fortælle en historie med billeder, der kan mærkes, før de bliver forstået. De kan tages ind ved første øjekast, men du ved ikke, hvad der venter, når du åbner døren. Hvad du ser, er hvad du får. Der er bare en hel masse lag under det.

Time

(Wednesday) 10:00 - 17:30(GMT-11:00)

Ticket

Billetter kræves ikke

Go to Top