Media College Denmark - Branche Dag

28sep13:0016:3013:00 - 16:30(GMT+02:00) TrackIndustryMedia College Denmark - Branche DagHvor bevæger medieverdenen sig hen? Og hvordan følger medieproducenter og uddannelsesinstitutioner bedst med? 0 Add to favorites

Event Details

Indspark fra forskellige hjørner af udviklingen: Nye teknologier, nye forbrugsmønstre, nye forventninger, nye ambitioner og nye generationer. Alt sammen har indflydelse på det fremtidige medielandskab, og får derfor betydning for de mennesker, der i dag og i morgen skal producere fra fakta over fiktion til reklame til de digitale platforme. Målet er sammen at blive klogere på både de udfordringer og de muligheder, vi i branchen står overfor.

Program

13.00 Velkomst
v/ rektor Mads Schmidt Haagensen, Media College Denmark
13.10 Fremtidens medielandskab
Sofie Hvitved og Bugge Holm Hansen, Copenhagen Institute for Future Studies, giver deres bud på hvordan medielandskabet vil ændre sig over de kommende år.
Så hvordan opfører fremtidens medieforbruger sig? Hvilken slags content fylder? Hvad kommer AI til at betyde? Og hvad med demokrati, repræsentation og public service?

14.00 Balladen om Kolonihaven
’Alt er fuldendt, finurligt og fornemt leveret.’ Sådan skriver Filmmagasinet EKKO i sin anmeldelse af den vel nok mest omtalte dokumentarserie for tiden.
En af seriens tilrettelæggere, Kompagniets Majbrit Oddershede Pedersen, flankeres af hovedfotografen Frederik Thyberg (begge er i parentes bemærket uddannet fra Media College Denmark), og i en Q&A suppleret med udvalgte klip får vi undersøgt – og nørdet – i seriens greb og ikke mindst perspektiver for fremtidens Public Service TV.

15.00 Kaffepause

15.15 AI – er her allerede!
Den kunstige intelligens fylder meget i debatten, både ift. fremtidens medieproduktion og hvordan vi bedst uddanner til fremtiden.
Her på Media College Denmark bilder vi os ikke ind at vi har de gode svar, men til gengæld gør vi AI konkret og viser eksempler på, hvor langt vi allerede er ift. hhv. programmering og billedbehandling – og løfter både bekymringer og muligheder.

15.45 Debat: Implikationer for uddannelserne
Hvad skal vi prioritere, når vi skal uddanne fremtidens medarbejdere i mediebrancherne? I en paneldebat gør vi status over dagens emner og finder i fællesskab tre sætninger, som peger fremad for skolen, branchen og uddannelserne.

16.30 Evt. filmvisning og Q&A (programpunkt under udvikling)

Time

(Thursday) 13:00 - 16:30(GMT+02:00)

Go to Top